tiresocks

Jarenlang hebben bedrijven geprobeerd om met duct-tape en plastic hun vloeren te beschermen tegen bandenstrepen en lekkende olie. Veel bedrijven hebben geprobeerd hier een passende oplossing voor te vinden in de vorm van “banden hoezen” of “sokken”, maar met de TireSocks, van het gelijknamige bedrijf, kwam het eerste goede product op de markt. TireSocks, Inc. heeft deze revolutionaire bandensok tien jaar geleden ontworpen en is daarmee de standaard geworden in vloerbescherming. Naast de TireSocks worden ook andere (vloer-) beschermingsproducten geproduceerd en geleverd. Inmiddels is TireSocks marktleider met zijn producten in Amerika.

De naam TireSocks is ook doorgedrongen op het Europese continent. Van diverse Europese verhuurbedrijven is interesse gebleken in de producten van TireSocks. Deze verhuurbedrijven zijn met deze vraag naar EuroGate International gekomen. De producten passen in het gamma van EuroGate international en zijn van hoge kwaliteit. Daarom vertegenwoordigt EuroGate International sinds 2015 de TireSocks producten in de EMEA.

CSS transforms are not supported in your browser CSS transitions are not supported in your browserSorry, only modern browsers.

European suppliers for top rental products!