Deze ForkSocks zijn ontworpen om producten en materialen te beschermen tegen krassen en scherpe randen van de palletvorken. Gemaakt van stevig materiaal en extra verstevigde punten. Duurzame producten die door middel van een elastiek goed vast zitten.
Dit type heeft hetzelfde effect als de TireSocks. Echter zijn de TrackSocks gemaakt voor rubber rupsbanden. Ze zijn eenvoudig te installeren, duurzaam en glijden niet van de rupsbanden af.
Ook dit type heeft hetzelfde effect als de TireSocks. Echter zijn de CasterSocks gemaakt voor kleinere wielen zoals wielen van pakketwagens, palletwagens, ziekenhuisbedden en steekwagens.
De Outriggersocks worden gebruikt om afgewerkte vloeren te beschermen tegen krassen, slijtage of andere beschadigingen door stempels van hoogwerkers e.d.. OutriggerSocks zijn duurzaam en eenvoudig te installeren.
MotorSocks zijn ontworpen om afgewerkte vloeren te beschermen tegen het mogelijk lekken van hydraulische vloeistof uit motoren van elektrische schaarliften. U zou MotorSocks kunnen overwegen wanneer u een DripDiaper aanschaft.

European suppliers for top rental products!