De Rhino Ranch Pro wordt aangedreven door een Honda viertakt motor, waardoor deze machine erg krachtig is en palen binnen enkele seconden de grond in slaat. De Ranch Pro is eenvoudig te bedienen en te vervoeren, en weegt ongeveer 17 kg. Deze Rhino machine heeft ergonomisch ontworpen handvatten. De krachten worden goed verdeeld en de trillingen zijn minimaal! De Rhino Ranch Pro is van de hoogste kwaliteit met een lange levensduur. De Ranch Pro is de perfecte machine voor gebruik in diverse sectoren.
De Rhino Fence Pro is ontworpen om meer kracht te leveren voor langere palen. Het ontwerp bevat een 63,5 mm adapter met de Rhino Chuck-Lok adapter technologie. Dit innovatieve adaptersysteem bevordert de efficiëntie van het plaatsen van palen door de paal in de optimale positie te plaatsen. Het verlengt de levensduur van de machine en bevordert flexibiliteit. De Fence Pro wordt geleverd met adapters. De Fence Pro is de perfecte machine voor het plaatsen van palen in verschillende industrieën, zoals landbouw en veeteelt, tentverhuur, borden- en dranghekkenverhuur.
De Rhino Fence Pro Tent Stake edition is speciaal ontworpen voor een tentharing. De adapter van deze machine past precies om een tentharing kop met een doorsnede van 5 cm. Naast de doorsnede is de bus ook korter dan van de standaard Rhino Fence Pro. Hierdoor kunnen tentharingen verder de grond in geslagen worden waardoor de kop van de haring nog net boven het maaiveld uitsteekt. De Rhino Fence Pro Tent Stake is motorisch en technisch gelijk aan de standaard Fence Pro, uitgezonderd de adapter.
Ook is de Tent Stake unit standaard uitgevoerd met een Topthrottle. Dit is een gashandel aan het bovenste handvat. Zo kunt u rechtop blijven staan tijdens het slaan van de haringen en voorkomt u lichamelijke klachten. 
Net zoals de Ranch Pro en Fence Pro is de Rhino® Multi Pro™ uitgevoerd met een Honda viertakt motor. De Multi-Pro heeft nog betere eigenschappen, met name om langere palen te plaatsen met gebruik van meerdere adapters. De Multi-Pro heeft ergonomisch ontworpen handvatten, het Rhino CIS trillingdempingssysteem en Rhino Tension Grip omhulsel voor het snel inspecteren en onderhouden. De Multi-Pro is uitgevoerd met het Rhino Chuck-Lok adaptersysteem. Hiermee kunt u eenvoudig verschillende soorten ronde palen plaatsen. De Multi-Pro kan geleverd worden met extra adapters voor verschillende soorten palen zoals tentharingen, houten palen, ronde palen en vierkante palen.
De basis voor de Rental-Pro™ is de Multi-Pro™ machine. De Rental-Pro™ is uitgevoerd met een zwaarde slaghamer en een langere adapter. Ook zijn er voor deze machine grotere adapters beschikbaar om ook grotere palen te plaatsen. Er zijn, naast de standaard Multi-Pro™ adapters, ook adapters beschikbaar van 7 x 7 cm vierkant, 8 cm rond en 10 cm rond.

European suppliers for top rental products!