There is no translation available.

De SMC TL90 Metal Halide is compact en gemakkelijk te transporteren. De mobiele lichtmast wordt geleverd met 1000W of 400W hogedruk ontladingslampen, welke zorgt voor een mooi en vloeiend licht. De mobiele lichtmast functioneert in elk klimaat en heeft een zeer geavanceerd en beschermd volgsysteem. De units zijn inzetbaar voor een groot aantal inzetbare mogelijkheden. Het geavanceerde systeem is uitgevoerd met een standaard dubbelwandige tank, een centraal hijspunt, vorkbeugels voor de heftruck en sjorpunten om de machine te verankeren. De beschermkap is verzinkt om roest en aanslag te voorkomen.
There is no translation available.

SMC TL90 LED lichtmasten zijn leverbaar met een Kubota Z482 of D905 1500 toeren watergekoelde motor. Deze masten bieden de nieuwste technologiën op het gebied van lichtmasten. Deze machines hebben een lage uitstoot en een laag brandstofverbruik en kunnen tot wel 177 uur draaien zonder onderbreking. Compact en gemakkelijk te transporteren. De 4 x 300W krachtige LED lampen geven direct een helder licht met een omtrek tot 100 meter.

Het model TL90, aangedreven door de Kubota D905, heeft een mogelijkheid om drie machines met elkaar te verbinden. Hierdoor krijgt u een uitermate gunstig brandstof verbruik met een draaiduur van 400 uur. Deze optie geeft zowel milieutechnisch als commercieel grote voordelen met een lager brandstofverbruik en lagere servicekosten.

European suppliers for top rental products!