De EP8ACP is flexibel in het gebruik. Elk aspect van deze EP8ACP elektrische ventilator is ontworpen om te worden gebruikt in kleine ruimtes. De ventilatie is optimaal door de axiale luchtoevoer. Een handvat gemonteerd op de behuizing zorgt voor eenvoudig transport. De sterke, dubbelwandige behuizing is uit één stuk gelast polyethyleen kunstof. De behuizing is uiterst robuust en beschermt de ventilator tegen deuken. Dit maakt dat de ventilator bijna onverwoestbaar is. Niet geschikt voor ventilatie van ruimten met gevaarlijke stoffen. Deze ventilatoren kunnen geleverd worden met Duc-Pac buizen en Duct Couplers.
De EP12ACP is flexibel in het gebruik. Elk aspect van deze EP12ACP elektrische ventilator is ontworpen om te worden gebruikt in kleine ruimtes. De ventilatie is optimaal door de axiale luchtoevoer. Een handvat gemonteerd op de behuizing zorgt voor eenvoudig transport. De sterke, dubbelwandige behuizing is uit één stuk gelast polyethyleen kunstof. De behuizing is uiterst robuust en beschermt de ventilator tegen deuken. Dit maakt dat de ventilator bijna onverwoestbaar is. Niet geschikt voor ventilatie van ruimten met gevaarlijke stoffen. Deze ventilatoren kunnen geleverd worden met Duc-Pac buizen en Duct Couplers.
De EP16ACP is flexibel in het gebruik. Elk aspect van deze EP16ACP elektrische ventilator is ontworpen om te worden gebruikt in kleine ruimtes. De ventilatie is optimaal door de axiale luchtoevoer. Een handvat gemonteerd op de behuizing zorgt voor eenvoudig transport. De sterke, dubbelwandige behuizing is uit één stuk gelast polyethyleen kunstof. De behuizing is uiterst robuust en beschermt de ventilator tegen deuken. Dit maakt dat de ventilator bijna onverwoestbaar is. Niet geschikt voor ventilatie van ruimten met gevaarlijke stoffen. Deze ventilatoren kunnen geleverd worden met Duc-Pac buizen en Duct Couplers.
De CD10P vloerdroger is een krachtige en efficiënte manier om vloerbedekking, houten vloeren en ondergelopen vloeren sneller te laten drogen. Voor kleine overstromingen in huis of op kantoor is het snel drogen van de vloer belangrijk om schimmels tegen te gaan. Kan horizontaal, verticaal en in een hoek van 45 graden gebruikt worden. De ventilator kent drie verschillende snelheden die de luchtstroom beïnvloeden, zodat deze ventilator geschikt is voor elke klus. Met een geluidsniveau van 72 dB is dit de ideale ventilator voor inloopmatten bij regen, drogen van de hal na schoonmaak of elke andere ruimte waar geluid storend kan zijn. Deze ventilator is duurzaam, krachtig en licht van gewicht. Het luchtdebiet van deze ventilator is 107 m3/min.

European suppliers for top rental products!