De FCS5AC RIP-R-STRIPPER is een uiterst productieve oplossing voor het verwijderen van verschillende vloerbedekkingen. Met zijn kleine afmetingen en laag gewicht is juist deze machine geschikt voor de kleinere ruimten als toiletten, badkamers en trappen. De FCS5AC werkt voor kleinere oppervlakten flexibeler en eenvoudiger dan grotere machines. Ook te gebruiken om behang en plinten van de muren te verwijderen. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor een goede balans en gaat trillingen tegen. Het 127 mm mes is geschikt voor zowel houten als betonnen ondergronden.
De FCS10 RIP-R-STRIPPER biedt een productieve oplossing voor het verwijderen van een grote verscheidenheid aan vloerbedekkingen. Zijn compacte en lichtgewicht design maakt dat deze machine uiterst productief is in onder andere badkamers, toiletten en de hal. Het handvat is van de machine los te koppelen waardoor deze eenvoudig te transporteren is, zelfs in kleinere voertuigen. De verbeterde ergonomie en balans van de FCS10 zorgen voor betere prestaties dan grotere minder flexibele machines. Een breed assortiment messen is beschikbaar.
De FCS16 RIP-R-STRIPPER® is een revolutionair apparaat dankzij het innovatieve ontwerp en de gebruiksmogelijkheden. Met deze vloerstripmachine kunnen vinyltegels, rubber ondervloeren en tapijttegels die zijn vastgelijmd op houten of betonnen ondergrond op een snelle manier verwijderd worden. Uit één stuk gelast stalen frame. Verstelbare handgreep die tijdens transport ingeklapt kan worden. Directe aandrijving, excentrisch; 6,36 KG extern gewicht. Inclusief 1 recht mes, afm. 102 x 152 mm, onderdeelnummer FCS16-1100, en 1 recht mes, afm. 76 x 254 mm , onderdeelnummer FCS16-1300.

European suppliers for top rental products!