Na het behaalde miljoenensucces in het Midden-Oosten, heeft het Engelse Morris Site Machinery
de beslissing genomen om zich op het vaste land van Europa verder uit te breiden. Hiervoor is per 1 januari 2017 een samenwerkingsovereenkomst gesloten met EuroGate International. EuroGate International is bekend in Europa met het leveren van kwaliteitsproducten voor de verhuur- en bouw gerelateerde bedrijven.

De alliantie kwam tot stand nadat zowel de International Business Director van SMC , Phil Winnington, en de CEO van EuroGate International, Pieter Jansen, de overeenkomsten en de synergie tussen beide bedrijven als potentie zagen voor verdere uitbouw en groei in de toekomst.
Phil Winnington legt uit: “Hoe meer we te weten kwamen over Pieter en EuroGate International met de reeds verworven topkwaliteit merken, de meer wij ons realiseerden dat onze waarden en doelstellingen overeenkwamen. SMC staat in het Verenigd Koninkrijk bekend om de hoogste kwaliteit, brandstof vriendelijke en lage onderhoud producten voor een zeer uiteenlopende markten en wij zijn dan ook zeer verheugd over het potentieel dat EuroGate International voor ons kan verwerven in Europa”.

De lijn van SMC Light and Power machines wordt aangevoerd door de alom bekende SMC TL90 MH en de TL90 LED lichtmasten en de Genpac/weldpac lijn generatoren met de gesloten versie variërend van 20kVA-100kVA en open benzine aangedreven generatoren van 2.5 KW en 200 ampère lasaggregaten.

De CEO van Eurogate International, Pieter Jansen, over de alliantie;” EuroGate International is destijds opgezet rondom de vorming van een allround concept voor levering aan de verhuurmarkten van topkwaliteit producten. De nieuwe lijn van lichtmasten en generatoren is dan ook een welkome aanvulling op onze bestaande lijnen.’ Pieter voegt toe: ‘Zowel EuroGate International als Morris Site Machine zijn familiebedrijven. Wij delen dan ook de wederzijdse normen en waarden hetgeen tot uiting komt in onze samenwerking.’

SMC Light and Power products wordt toegevoegd aan de reeds bestaande productlijnen van General Equipment, Rhino Tool, Tiresocks, Electric Eel, en Fuel Proof.


Voor meer informatie over Morris Site Machinery kunt u terecht bij Katie Morris, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bij Felicity Lewis, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tel.: 0044 1743 234224

Voor meer informatie over EuroGate International kunt u terecht bij Sharinda Smelt , e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 0031 523 63 82 86

Morris Site Machinery

Foto: Chris Morris (links) CEO van Morris Site Machinery, Pieter Jansen, CEO, EuroGate International en Phil Winnington, International Business Director, Morris Site Machinery.

European suppliers for top rental products!