Model S is dé afvoerreinigingsmachine met een uitstekende reputatie voor lichte verstoppingen. Dit is een reinigingsmachine geplaatst op een handzame boormachine geschikt voor kleine afvoerleidingen met een doorsnede van 32 tot en met 50 mm. Goed geïsoleerde boormachine tegen het lekken van stroom. Uitgerust met een 7,6 meter, 8 mm doorsnede, EIC veer* (Expanded End Inner Core). De lichtgewicht roestvrijstalen kabelhouder zal niet roesten, breken of scheuren. Aluminium behuizing is ontworpen voor veiligheid en gebruiksgemak.
Speciaal voor de verhuur ontworpen. Model E heeft enkele unieke eigenschappen zoals een stalen geïntegreerde veerhouder, epoxy gecoat frame*, kabelhaspel en een kooi voor bescherming van de motor. Op de veer houder past maximaal 22 meter "gegalvaniseerde vliegtuigkabel" met daaromheen een veer met een doorsnede van 16 mm. Geschikt voor afvoer- en rioolbuizen van 50 tot 75 mm.
De rioolreinigingsmachine Model R is uitgerust met de "Flex Leader" veer en een extra stevig frame bestaande uit stalen buizen. De 30 cm "Flex Leader" veer is een flexibele invoerveer welke helpt om eenvoudiger door bochten in de afvoer- en rioolbuizen te komen, en is nu standaard in de Model R set reinigingsbits. Model R is geschikt voor het reinigen van 90 tot 110 mm tot een lengte van 30 meter met de unieke "TRI-MAX" driedubbele veer (de sterkst leverbare veer met binnenkabel). De veer heeft een doorsnede van 22 mm. Dit model wordt aangedreven door een 0,3 PK motor en beschikt over het "snap-lock" snelkoppelsysteem. Door de riembeveiliging kan eenvoudig en snel onderhoud gepleegd worden. Deze compacte en robuuste machine is ideaal in krappe ruimten.
De originele rioolreinigingsmachine van Electric Eel. De veer heeft een binnenkabel en buitenveer en bestaat uit verschillende secties. Model C is geschikt voor het reinigen van 125 tot en met 160 mm doorsnede buizen en leidingen. Deze machine is getest en de veer draait twee keer zo snel als een continueveer voor maximale reinigingskracht. De machine weegt slechts 33 kg en samen met de op te vouwen hendel is deze eenvoudig te vervoeren. Dit model is de best leverbare machine voor de vastere verstoppingen zoals boomwortels en langere afvoerbuizen. De reiniginsveer heeft een diameter van 24 mm en bestaat uit secties van 2,44 meter. Deze kunnen tot een lengte van 61 meter aan elkaar gekoppeld worden. 
Model Z5 is ontworpen voor de langere afvoerbuizen met een doorsnede van 50 tot en met 100 mm. Deze machine is uitgevoerd met 's werelds sterkste gegalvaniseerde binnenkabel (De maximale veerlengte in de kooi* is 30 meter) en een sterke 0,3 pk-motor. De reinigingsveer heeft een diameter van 20 mm. Grote 25 cm wielen voor flexibiliteit. Opvouwbare hendels voor eenvoudig transport en opslag. Gebruiksvriendelijke remmen zorgen voor stabiliteit wanneer de machine gebruikt wordt. De veergeleider in de kooi voorkomt dat de veer in de knoop raakt. Veelzijdige 5-delige bit set en een automatische rem op de kooi.

European suppliers for top rental products!