electric eel

Het familiebedrijf Electric Eel produceert sinds 1939 riool- en afvoerreinigingsmachines en heeft daarmee een sterke naam opgebouwd in de Verenigde Staten. Door ervaring en ontwikkeling hebben de producten een zeer hoge kwaliteit, welke door de uitstekende service van Electric Eel wordt ondersteund. Het is een van de grootste toeleveranciers van Amerikaanse verhuurbedrijven. De lijn van producten is enorm gegroeid in de laatste jaren. Ook door export aan producenten naar landen buiten de USA zijn er verschillende modellen leverbaar. Electric Eel produceert de hoogste kwaliteit riool- en afvoerreinigingsmachines tegen concurrerende prijzen.

Een ander doel van Electric Eel is om de markt in Amerika uit te breiden, maar ook internationaal verder te kijken. Op de ARA 2015 kwam EuroGate International op het pad van Electric Eel. Wij hebben de handen ineen geslagen en mogen ons officieel vertegenwoordiger van Electric Eel in Europa noemen.

CSS transforms are not supported in your browser CSS transitions are not supported in your browserSorry, only modern browsers.

European suppliers for top rental products!