Eine Auswahl hoch effizienter LED-Lichttürme. Die SMC TL90 LED-Lichttürme sind entweder mit Kubota Z482 oder D905 1500 U/min wassergekühltem Motor lieferbar und bieten dem Kunden neueste Technologie im Segment der mobilen Lichtsysteme mit niedrigen Emissionswerten. Zuverlässig und mit optimierter Energieeffizienz - für bis zu 177 Stunden Dauerbetrieb. Kompakt und leicht zu transportieren, ermöglichen die leistungsstarken 4 x 300 Watt LED-Leuchtmittel helles und klares gebündeltes Licht mit einer Reichweite von bis zu 100 Metern.

Das Modell TL90 LED mit dem optionalen Dieselmotor Kubota D905 bietet die Möglichkeit, drei Lichttürme zu kombinieren - für überragende Energieeffizienz und eine sequenzielle Laufzeit von bis zu 400 Stunden. Diese Option ist sowohl in ökologischer als auch wirtschaftlicher Hinsicht vorteilhaft - dank ihres reduzierten Brennstoffverbrauchs und niedriger Wartungskosten.

There is no translation available.

Halo is het nieuwe revolutionaire lampentype voor de lichtmasten van SMC. De nieuwe Halo levert 360° 1200 Watt diffuus licht door middel van vier 300 Watt LED kwadranten. De lampenkappen van de Halo zijn onafhankelijk van elkaar gemonteerd op een stalen frame en vervaardigd uit hoogwaardig LLDPE polyethyleen. De Halo creëert een unieke, niet reflecterende verspreiding van helder licht. De Halo is geschikt voor elke SMC lichtmast, behalve de Solar en Battery uitvoeringen.
There is no translation available.

Één van de paradepaardjes van de nieuwe generatie lichtmasten van SMC is te TL90 Ultimate lichtmast. Deze unit levert op bijna ieder vlak de beste prestaties. Het brandstofverbruik is voor 50% afgenomen en het aantal draaiuren is sterk toegenomen. Deze lichtmast is uitgerust met een 2-cilinder Kubotal Z482 dieselmotor, welke is ontworpen met de nieuwste technologiën. De vier 300 Watt LED lampen van deze unit leveren een helder licht. Verder is de unit geschikt gemaakt voor heavy-duty gebruik door deze te voorzien van extra dikke panelen en een verhoogd onderstel. Om de machine zeer gebruiksvriendelijk te maken, is deze uitgerust met een Deep Sea L401 bedieningspaneel.  Verder is de TL90 Ultimate lichtmast erg licht van gewicht, slechts 1068 kg (met een volle brandstoftank van 170 liter). Voor meer informatie over deze unit, staan we uiteraard graag voor u klaar! 

There is no translation available.

Deze unieke TL55 Solar lichtmast van SMC is revolutionair, omdat dit één van de eerste lichtmasten is die volledig kan draaien op zonne-energie. Afhankelijk van het zonlicht, kan deze lichtmast oneindig veel draaiuren behalen. Wanneer er geen zonlicht beschikbaar is of u de zonnepanelen heeft ingeklapt, kan deze machine door middel van een bewegingssensor tot wel 500 aaneengesloten draaiuren op een volledig opgeladen batterij behalen. Wanneer de bewegingssensor geen beweging detecteerd, zal deze de lampen op besparingsstand laten branden. Dit zorgt voor een gereduceerd energieverbruik. De maximale masthoogte van deze solar lichtmast is 8740 milimeter, maar er is ook een versie beschikbaar met een maximale masthoogte van 5500 milimeter. De SMC TL55 Solar is voorzien van 4 x 55 Watt LED lampen, welke zorgen voor een heldere lichtverspreiding.
There is no translation available.

Deze SMC TL55 Battery lichtmast verspreidt met zijn 4 x 60 Watt LED lampen een zeer helder licht. Door het gebruik van elektriciteit, is dit één van de weinige lichtmasten die geen uitstootgassen produceert. Om tot wel 100 draaiuren te kunnen behalen, is deze lichtmast uitgerust met een systeem die de lampsterkte reduceerd, naarmate de batterij minder datn 21 V is. Daarnaast is deze lichtmast voorzien van een externe plug-in connectie, waardoor de mast kan worden aangesloten op een alternatieve energiebron. 
There is no translation available.

Deze compacte SMC TL60 Trolley lichtmast behoort tot de nieuwe generatie lichtmasten van SMC. Dankzij het lage gewicht (325 kg, inclusief generator) en de kleine afmetingen van deze lichtmast, is deze gemakkelijk door één persoon te bedienen. Ondanks het compacte design, is deze lichtmast ontworpen om maximaal te presteren. De lichtmast is voorzien van een sterke Yanmar L70N motor en de 4 x 300 Watt LED lampen van deze lichtmast leveren meer dan 130.000 lumen. De mast van deze machine is roteerbaar tot wel 355°. Twee uitschuifbare stabilisatoren zorgen voor maximale stabiliteit bij harde windsnelheden. Daarnaast biedt de TL60 Trolley lichtmast de mogelijkheid om vanaf het lichtnet te werken. Kortom, deze compacte lichtmast is de oplossing voor verlichting binnen en buiten.
There is no translation available.

De SMC TL60 Skid lichtmast behoort thuis in de driedelige-serie van de TL60 lichtmasten. Deze compacte lichtmasten zijn ontworpen voor éénmansbediening, maar leveren wel maximale prestaties. Zo is de SMC TL60 Skid lichtmast uitgerust met een Yanmar L70N dieselgenerator en is de machine voorzien van vorkbeugels en handige hijsogen. Verder beschikt de SMC TL60 Skid lichtmast over een handmatig bedienbare mast, twee uitschuifbare stabiliteitspoten en drie stabilisatoren. De lichtmast kan aangepast worden, zodat deze ook op een aanhanger geplaatst kan worden. Daarnaast biedt de TL60 Skid de mogelijkheid om te werken vanaf het lichtnet. Kortom een prachtige compacte lichtmast, geschikt voor diverse toepassingen.
There is no translation available.

De SMC TL60 Road Tow lichtmast behoort tot de compacte driedelige TL60 serie. Anders dan de andere twee lichtmasten uit de TL60 serie, is de SMC TL60 Road Tow lichtmast geschikt voor snelverkeer. Uitgerust met een Yanmar L70N dieselgenerator en 4 x 300 Watt LED Lampen, is deze compacte lichtmast in staat om maximale prestaties te leveren. Desondanks zorgen het lage gewicht en de compacte afmetingen ervoor dat deze lichtmast uitstekend geschikt is om door één man te laten bedienen. Een ander bijzonder kenmerk van deze lichtmast is dat deze de optie biedt om vanaf het lichtnet te werken. Verder is de lichtmast voorzien van een handmatig bedienbare mast, twee uitschuifbare stabiliteitspoten en drie stabilisatoren. De TL60 Road Tow is een ideale en compacte lichtmast, geschikt voor diverse toepassingen.

European suppliers for top rental products!